Wilt u zelf het verschil proeven?

Very Food Catering staat voor u klaar. Laat ons snel weten wat uw plannen zijn. Wij zoeken de beste oplossing voor uw evenement, zowel zakelijk als privé.

Alles kan bij Very Food Private & Corporote Catering. Grote en kleine evenementen, alle soorten formules, met een complete catering of met onze Very Vespa mobiele keuken, met een combinatie van beide,… Wij verzorgen de food-belevenis op uw evenement van organisatie tot degustatie.

Very Food Catering verwent alle zintuigen met een vernieuwende, creatieve en uiterst verzorgde catering. Proef zelf het verschil… dan hoort u binnenkort ook het verschil van uw gasten.

Adres

SIDI FOODINVEST BVBA
Souverainestraat 56 bus 3
9800 Deinze
Belgium
m  +32 483 01 51 43
e   bart@veryfood.be
www.veryfood.be
VAT BE 0892.911.229

 
Naam *
Naam

Jobs

Op zoek naar een nieuwe, leuke uitdaging? Ben je creatief en innovatief? Dan is de job als allround kok misschien iets voor jou!

SOUS-CHEF / PRODUCTIECHEF

Als sous chef help je de Executive Chef mee met het maken en bereiden van de kwaliteitsvolle gerechten. Je zal zowel in keukenproductie staan, als mee moeten gaan naar externe cateringopdrachten. Bij afwezigheid van de keukenchef, neem je alle verantwoordelijkheden op jou. Kortom, je bent de rechterhand van de chef.

Profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die al geruime ervaring heeft in de cateringwereld en die een zeer hoog niveau van koken heeft. Op de evenementen sta je ook tussen de klanten dus het is belangrijk dat je een verzorgd voorkomen en representatief bent voor het bedrijf. Je bent flexibel ingesteld wegens last minute aanvragen in de sector, weekendwerk en/of werken op feestdagen vormt voor jou dus geen probleem. Je bent in het bezit van een rijbewijs B!

Aanbod

  • De klant biedt een enorm boeiende en toffe werkomgeving.

  • Je wordt aangenomen onder een vast contract.

  • Er wordt regelmatig de kans aangeboden voor opleiding en begeleiding te volgen via het bedrijf.

  • Je komt terecht in een ambachtskeuken waar er wordt gewerkt met verse producten van topkwaliteit!

Interesse om samen met ons elk event naar een culinair topniveau te brengen? Laat het ons weten via jobs@veryfood.be